• Με τη λήξη του 1ου Scouting Camp στην Εύβοια ένα είναι σίγουρο.: Κάθε ημέρα και ψηλότερα !

     Από τις 27 ως τις 29 Μαρτίου στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας ο σύλλογός μας διοργάνωσε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το 1ο camp αναζήτησης και αναγνώρισης ποδοσφαιρικών ταλέντων από τους πλέον κατάλληλους επαγγελματίες στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι scouter από την Ιταλία (Atalanta, Cagliari, Venezia ) με την παρουσία και την εμπειρία τους, εκτός από τις επιλογές που έκαναν μέσα από τις συμμετοχές στο camp, μας έδειξαν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο σε σχέση με την νοοτροπία που καλλιεργούμε στην ακαδημία μας !

    Μετά από 3 μέρες δοκιμών, συζητήσεων και μεταφοράς βιωμάτων το Δ.Σ. της ομάδας μας ήδη σχεδιάζει την επόμενη διοργάνωση.
    Οι συμμετοχές στο camp ξεπέρασαν τις αρχικές μας προσδοκίες για μια τέτοια διοργάνωση. Περισσότερα από 60 παιδιά - από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Κέρκυρα, τη Λάρισα, το Καρπενήσι, τον Πύργο, την Πάτρα μαζί με τις συμμετοχές από το νησί μας, ήτοι από Χαλκίδα, Ερέτρια, Αλιβέρι, Αυλωνάρι και Κύμη - γέμισαν με το ταλέντο τους το γήπεδο και ορισμένα από αυτά ΗΔΗ βρίσκονται σε επαφή με τους έμπειρους Scouter για τα περαιτέρω.
    Η διοργάνωση αυτή αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής μας για εξωστρέφεια και ανάπτυξη δίπλα και σε αγαστή συνεργασία με επιτυχημένους επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
    Ευχαριστούμε τους γονείς και τις ακαδημίες των συμμετεχόντων για την παρουσία τους αλλά και τον κόπο που έκαναν να φθάσουν στην Εύβοια και επί 3 μέρες να δώσουν την δυνατότητα στα παιδιά να αρπάξουν μια σημαντική ευκαιρία. Ακόμα και η απλή συμμετοχή ήταν γι αυτά μια σπουδαία εμπειρία που θα τους δώσει εφόδια στην αθλητική τους πορεία.
    Ευχαριστούμε επίσης τους αρμόδιους φορείς για την υποστήριξη και την παραχώρηση του γηπέδου κι ευελπιστούμε κάποια στιγμή να αποκτήσουμε και στην πόλη μας στο Αλιβέρι της κατάλληλες υποδομές ώστε να στηριχθεί έμπρακτα και στον τόπο μας το έργο του ΓΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.
    Συνεχίζουμε ! Με δύναμη κι ορμή !













  • 0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου